Diensten

 • ZANDSTRALEN EN VOEGWERKEN

  Uw oude gevel is nog in prima staat, maar heeft een opknapbeurt nodig? Bouwonderneming Van de Broeck maakt het weer als nieuw. Met een zandstraaltechniek geven we hem zijn originele staat terug. Eens die er is, brengen we een bescherming aan tegen mos en andere vervuiling. Moeten we gevels uitslijpen en hervoegen? Ook dat zijn karweitjes die we met plezier voor u uitvoeren.

 • SCHOORSTEENRENOVATIES

  Gemetselde schoorstenen raken in de loop der jaren aangetast door atmosferische en organische vervuiling. Algen en mossen hechten zich in het metselwerk. Hierdoor gaan de voegen vocht vasthouden en ontstaat er vorstschade. Het voegwerk en de afdekplaat worden poreus, waardoor er lekkages ontstaan. Omdat schade aan de schoorsteen vanaf beneden moeilijk is waar te nemen en omdat de schoorsteen lastig bereikbaar is, wordt er vaak geen onderhoud verricht. Het is daarom aan te raden bij oudere gemetselde schoorstenen, zeker wanneer ze ouder zijn dan 25 jaar, een inspectie te laten uitvoeren. Metselwerk Als blijkt dat het metselwerk en de dekplaat onderhoud nodig hebben, kunnen wij dat prima voor u uitvoeren. Wij beschikken over het vakmanschap, de materialen om elke schoorsteen onder handen te kunnen nemen.

 • BETON- EN METSELWERKEN

  Uw huidige woning renoveren? Dat doet u met de kennis en het vakmanschap. Bouwonderneming Van de Broeck specialiseert zich in stevige metselwerken van de hoogste kwaliteit. U wilt erop kunnen vertrouwen dat de aannemer waarmee u in zee gaat zich houdt aan gemaakte afspraken én aan de vooropgestelde planning. Bouwonderneming Van de Broeck heeft meer dan 25 jaar ervaring in de meest diverse metselwerken. We organiseren ons optimaal, zodat u op elk moment kunt rekenen op een klantvriendelijke service. Wij doen wat we beloven, altijd en overal.

 • BEZETTINGS- EN GYPROCWERKEN

  Wij plaatsen uw gyproc vakkundig en naadloos. Gyproc is vaak de ideale oplossing voor een scheidingswand, of bij een renovatie.

 • VLOER- EN TEGELWERKEN

  Het leggen van een vloer of het betegelen van een muur vergt vakkundigheid. Gezien de ervaren medewerkers kunnen wij uw vloer beter, efficiënter en vakkundiger leggen dan iemand met weinig of geen ervaring. Omdat een vloer en tegelwerk een investering is in uw huis adviseren wij u een juiste aanpak in uitvoering.

 • ZOLDERINRICHTINGEN

  Is je huidige zolder niet meer dan een stapelplaats van rommel of blijft hij volledig ongebruikt? Vertrouw op bouwonderneming Van de Broeck om je zolderruimte om te bouwen tot volwaardige woonruimte in de vorm van een thuiskantoor, slaapkamers, een hobbykamer, een badkamer,… Alles is mogelijk. Wij klaren de volledige klus, inclusief isolatiewerken en finale afwerking.

 • SCHILDERWERKEN

  Wenst u uw leefruimtes, uw keuken, of een andere ruimte een nieuwe frisse look te geven? Bouwonderneming Van de Broeck staat klaar voor al uw schilderwerken. Om u een zo goed mogelijke offerte te bieden, komen wij steeds even langs. Op die manier ontdekken we niet enkel uw visie, maar bent u ook zeker van de juiste prijs. Interesse? Laat gerust even uw gegevens na. Wij contacteren u snel voor een afspraak.